Mijn Arcana

Lieve Trouw lezer,

Je hebt mijn advertentie gezien in het magazine Tijd en bent nieuwsgierig geworden naar wat Tarot voor jou kan betekenen.

We krijgen namelijk heel vaak het advies om “gewoon jezelf” te zijn. Hoe eenvoudig dit ook klinkt, dat is het niet. Allereerst is het hard werken om te ontdekken wie dat zelf is en vervolgens wordt je uitgedaagd om bij dat zelf te blijven.

De Tarot bestaat uit grote en kleine arcanakaarten. Arcana betekent geheim en elke kaart bevat dus een klein of groot geheim. Deze geheimen hebben betrekking tot het leven zelf. Ze bieden inzicht in de verschillende fasen van het leven en de kansen en uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

Door jouw persoonlijke kaarten te berekenen aan de hand van jouw geboortedatum en volledige naam geef ik beeld aan die arcana die in jouw leven spelen. Die geheimen vormen het zelf dat wij zo graag willen zijn en bevatten zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden.

Tarot is niet de oplossing, maar het kan wel een beeld geven van wat dat zelf is en met dat beeld een houvast bieden op die momenten dat je wordt uitgedaagd.

Nieuwsgierig geworden naar de beelden en arcana die bij jou horen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang voor slechts €15 jouw kaarten en volledige beschrijving.

Liefs, Imke