Dag van de Tarot 2020-TarotLogisch

Yes! Het gaat door! Online, en daardoor iets aangepast, maar nog steeds met super interessante onderwerpen en zelfs een vleugje deRuimte sfeer.

Een andere omschrijving voor Logisch is Vanzelfsprekend. En dat is Tarot voor mij. Vanzelfsprekend werk ik er mee, denk ik er aan bij het lezen van een boek en het luisteren van een song en het mensen-kijken op het terras. En jij als Tarot Professional herkent dat gevoel vast ook! Op deze aangepaste, online (mid)Dag van de Tarot kun je genieten van twee interessante webinars over het verhaal van Tarot en over de verschillende systemen in de Tarot. Doordat we voor een online variant gaan is inschrijven geheel gratis, echter ik zou het ontzettend tof vinden wanneer je in plaats van de normale bijdrage een donatie geeft aan het Rode Kruis. Dat kan via de knop op de inschrijfpagina.

Doe mee én doe goed! Hoe tof is dat!

Waarom is Tarot zo logisch?

Voor mij zijn dat de verhalen, omdat ik een verhalenmens ben en Tarot hét losbladige boek der verhalen is. Ook zie ik steeds vaker op Tarot sites en in Tarot opleidingen de nadruk op het vertellen van het verhaal van de kaarten in plaats van de enkele duiding per kaart. Daarom kijk ik erg uit naar de webinar van Ernst Weerstra van Theaterbureau het Verteltheater. Zijn workshops gaan over het verhalen vertellen zelf: hoe kan je boeiend en beeldend vertellen, en hoe kan je daarbij je stem en lichaam kan gebruiken, de opbouw van je verhaal, en je contact met je publiek.  Welke verhalen kan je vertellen.
Op de Dag gaat Ernst jou begeleiden in het komen tot jouw persoonlijke verhaal over Tarot, de betekenis voor jou.

Ook benieuwd naar jouw Tarotverhaal? Zorg dan dat je er bij bent op 5 juli 2020!

Raimond van Mastbergen zag hoe er door de geschiedenis heen verschillende systemen zijn bedacht om de reis van de Dwaas in de Grote Arcana te kunnen interpreteren. Hij heeft de bestaande systemen onderzocht en zijn eigen visie hierop ontworpen. Zowel de bestaande als zijn eigen beeld presenteert hij op de Dag van de Tarot 2020.

Wat interessant! Daar wil ik meer over weten!

Normaal gesproken is de Dag van de Tarot niet compleet zonder een goodybag en de heerlijke omgeving en catering van de Ruimte in Breda. Ook daar heb ik iets op bedacht! Iedereen die zich aanmeldt mét een donatie aan het Rode Kruis (want hun werk is gewoon zo belangrijk) ontvangt per post een goodypakketje met onder andere heerlijke wierook en een smulrecept van de Ruimte om zo de ervaring thuis compleet te maken.

Dus gun jezelf de (mid)Dag van Tarot en schrijf je in!