Dag van de Tarot

De Dag van de Tarot is voortgekomen uit mijn eigen behoefte aan een netwerk van gelijkgestemden om de passie en kennis voor Tarot mee te delen en te vergroten. 

Daarom ben ik in 2018 het initiatief Dag van de Tarot gestart. Een dag voor en door Tarot Professionals. 8 juli 2018 was de eerste keer en een groot succes. Vanuit alle hoeken van Nederland en zelfs een stukje Belgiƫ zijn professionals bij elkaar gekomen om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Het was een prachtige en zeer inspirerende dag.

Zowel het werken als tarotiste als coach is over het algemeen een solistische bezigheid. Gewend aan het sparren met klasgenoten tijdens mijn opleidingen, miste ik dit extra toen dit samen met de opleidingen eindigde. En, hoewel er wel evenementen zijn om als particulier tarotisten te bezoeken en er ook een branchevereniging bestaat, was er nog geen moment waarop Tarot professionals elkaar konden raadplegen.

De volgende stap is te zorgen dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt en wel op iedere eerste zondag van juli. Ben jij er de volgende keer ook bij?