De 81ste kaart

Ontdek het verhaal achter een Tarotlezing.

 • Verdieping jouw Tarotduidingen.
 • Krijg inzicht in waar jij nu in je leven staat.
 • Leer het Keltisch Kruis stap voor stap.
Ja, ik wil meer Tarot!

Tarotkaarten lezen

Het duiden van Tarot is meer dan het weten en/of interpreteren van de getrokken kaarten. Het gaat om het lezen van het verhaal dat de kaarten gezamenlijk vertellen. Een Tarotduiding op deze wijze biedt jou…

… een interpretatie met een begin, kern en slot

… altijd een duidelijk antwoord

… een coöperatie tussen je intuïtie en Tarotkennis

… nog meer magie & plezier met Tarot

Waarom het Keltisch Kruis?

Het is het symbool voor liefde voor het leven.

Het Keltisch Kruis staat symbool voor liefde voor het leven en biedt inzicht in jouw leven op dit moment vanuit vele verschillende aspecten. Het is daarom het meest bekende Tarotpatroon en wellicht ook een van de ingewikkeldste.

In deze cursus leer je stap voor stap dit Tarotpatroon toe te passen en met elke stap het verhaal dat de kaarten gezamenlijk vertellen.

Ja, ik wil het Keltisch Kruis leren toepassen!
Hoe leer ik de 81ste kaart

Door te ontdekken, vertellen en schrijven

Het gaat om het ontdekken van het verhaal dat het Keltisch Kruis jou vertelt. Aan de hand van storytelling bespreken we elke kaart in het Keltisch Kruis en leer je het verhaal ontdekken en vertellen. Deze cursus bestaat uit 7 stappen:

 1. Het verhaal van kruispunten
 2. De hoofdpersoon, ik
 3. Ik en de ander
 4. Hoop en Vrees
 5. Energie en resultaat
 6. De achtergrond van het verhaal
 7. De 81ste kaart
 8. De Meesterproef
Schrijf je nu in en et e-book “Ja, Nee, Misschien” met kaartduiding en werkvormen voor ja/nee-vragen!
Ik weet niet of ik genoeg tijd heb

Met de online versie kun je jouw eigen tijd maken

Ik ben ook een werkende moeder van twee jonge kinderen, met een eigen bedrijf, die ook tijd wil hebben voor sport en gezellige avondjes met vrienden en manlief. Dus tijd, ja ik snap je. Daarom heb ik naast de klassikale cursus met vaste tijden en locatie, ook een online versie gecreëerd. Deze kun je met één druk op de knop starten en vervolgens bepaal je zelf hoe lang je over een les doet en wanneer je klaar bent voor de volgende. Gun jezelf jouw Tarottijd.

Ja! Ik wil die Tarottijd voor mezelf!

Een IMYY Tarot Studie biedt

Bij elke stap ontvang je, een werkboek met theorie en oefeningen om de stof eigen te maken én de werkboeken, die uiteindelijke jouw persoonlijke naslagwerken gaan worden. Zowel Klassikaal als Online sta ik voor persoonlijke begeleiding en beantwoord ik elke vraag.

Naast mijn begeleiding word je bij inschrijven uitgenodigd lid te worden van de IMYY Tarot Studie community waar je jouw klasgenoten en andere cursisten kunt treffen en elkaar kunt inspireren en steunen. Ook ontvang je regelmatig mijn Tarot Gedachten voor nog meer inspiratie rondom de kaarten.

En dan heb ik het nog niet gehad over de vele extra Tarot hebbedingen als Tarotpatronen, Checklists, Stappenplannen, Meditaties en meer.

lesmateriaal

mooi & kwaliteit

community

steun & inspiratie

begeleiding

online & klassikaal

extra’s

handig & genieten

Wat studiegenoten vertellen

Ik vind dat Imke helder uitlegt, heel goed weet hoe zij er zelf over denkt, maar ruimte laat voor een ander en zijn mening.

Desiree, Tarot Studie online

Leer de 81ste kaart

Door het leren van de 81ste kaart met het Keltisch Kruis leer je een prachtig Tarotpatroon toepassen en geef je meer verdieping aan jouw Tarotduidingen.

En ik geef je met deze Tarot Studie de ruimte en begeleiding om jouw verhaal op dit moment te ontdekken en te vertellen. Klassikaal en online.

Schrijf je nu in!

De deuren naar Tarot Studie de 81ste Kaart gaan 1 februari 2021 open. Meld je nu aan!

ik wil mijn tarotkennis verdiepen!