IMYY draagt ’n kaartje bij!

Help de slachtoffers van Corona

  1. Stel jouw vraag aan IMYY Tarot
  2. Bepaal jouw donatie aan het Rode Kruis Nederland
  3. Geef jouw steun
  4. Ontvang jouw antwoorden

Als Tarotiste voelde ik mij behoorlijk nutteloos in deze Corona-situatie. Hoewel ik weet dat ik veel hulp kan bieden met mijn kaarten, is het nou niet bepaald dat ik er een vaccin mee uit vind. Toen zag ik een artikel over een zorgverleenster die, na haar zware dienst, de tijd en energie vond om met haar Tarot kaarten geld in te zamelen om slachtoffers van Corona te helpen. Eindelijk een manier om écht een steentje bij te dragen. Of een kaartje, in dit geval. De actie duurt tot 1 juni 2020.

met deze actie is € 47,11 opgehaald voor het Rode Kruis Nederland

Reactie van Rode Kruis op deze actie:

Erg mooi en bijzonder dat jij namens jouw bedrijf IMYY vragen met Tarot beantwoordt, waarvoor de vragers een zelf te bepalen bedrag doneren aan de coronahulp van het Rode Kruis in Nederland en wereldwijd.  
Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee.
Mede dankzij deze donatie kunnen wij onze vrijwilligers inzetten om ondersteuning te bieden tijdens deze noodsituatie.
 
Een paar voorbeelden op een rij:
– De hulpverleners helpen in heel Nederland bij zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en huisartsenposten. Ze vervoeren patiënten, ondersteunen de overbelaste voedselbanken en verzorgen de coronapatiënten die worden opgevangen in diverse hotels verspreid over het land.
– Ook verzamelt het Rode Kruis beschermingsmiddelen, zoals brillen, maskers en handschoenen, zodat het zorgpersoneel veilig kan blijven werken.
– De hulporganisatie biedt ook praktische ondersteuning aan mensen die er alleen voor staan of in quarantaine zitten. De vrijwilligers doen boodschappen, helpen met het aanschaffen van medicijnen, laten de hond uit, geven advies en bieden een luisterend oor.
– En er is een hulplijn geopend waar bellers vragen kunnen stellen over het coronavirus of als zij zich zorgen maken over iemand in hun omgeving. Inmiddels zijn al meer dan 13.000 telefoontjes binnengekomen. Check voor meer informatie , www.rodekruis.nl

Hoe gaat het in zijn werk

STAP 1

Vul het formulier in en stel jouw vraag aan IMYY Tarot.

STAP 2

Bepaal het bedrag dat je wilt doneren en druk op de doneerknop. Jouw donatie gaat (vanuit IMYY) rechtstreeks naar het Rode Kruis voor de hulp aan slachtoffers van Covid19.

STAP 3

Zodra je donatie is geregistreerd, ga ik voor jou aan de slag.

STAP 4

Binnen 2 dagen ontvang je jouw Tarotverslag in je inbox.

Mooie inzichten voor jou + Steun voor Corona slachtoffers = een Win-Win-situatie

Dank je wel, Imke

STAP 1 – STEL JOUW VRAAG