Maak kennis met Helen Home

IMYY biedt magie en plezier

Niet alleen door in consulten of coaching dat gevoel van magie en plezier weer in jouw leven terug te brengen, maar ook door af en toe magie en plezier te omarmen en te zijn. Ik doe dat als mijn Alter ego Helen Home.

Helen is een afstammelinge van Helena Blavatsky, Russische occultiste, en Daniel Dunglas Home, Schots medium. Beide zeer beroemd vanwege hun esoterische kennis en vaardigheden in het begin van de 20ste eeuw. Helen doolt de wereld rond om de wijsheid die de tarot kan brengen te verspreiden en de kaarten uit de duisternis en in het licht te brengen. Helen is een zoekende ziel en je zult haar dus niet snel de kaarten zittend achter een tafeltje zien leggen. Ze heeft een zelf ontworpen brace om haar arm waarop ze de kaarten plaatst zodat ze de kaarten kan leggen voor eenieder die zij spontaan ontmoet of gewoon wanneer ze er zelf zin in heeft. 

Je kunt Helen Home soms vinden op een fantasy fair en je kunt haar uitnodigen op jouw eigen feest om deze een extra magisch tintje te geven. Neem hiervoor contact op via onderstaand formulier.

    Beveiligingscode

    captcha

    Neem bovenstaande beveiligingscode over in onderstaande veld: