Wil jij met Tarot Coach jouw verhaal ontdekken?

Hieronder nogmaals kort wat een coachingstraject bij IMYY Tarot inhoudt. Liefs, Imke

kosten coachingstraject 450 euro

Herken je het gevoel geleefd te worden in plaats van écht te leven? Of het gevoel dat er iets ontbreekt terwijl je toch alles hebt dat je wilde? Of het gevoel jezelf niet meer te herkennen in de spiegel?

Wanneer je dat herkent ben je jouw verhaal vergeten. Het is niet kwijt. Dat kan niet, het is immers jouw verhaal. Het ligt op jou te wachten om weer door jou verteld te worden.
Met de Tarot brengen we jouw verhaal in beeld en coach ik je in het vertellen en leven van jouw verhaal.

Maak een afspraak
Omschrijving

Een Tarot Coach traject

In dit coachingstraject gaan we in 8 stappen jouw verhaal in beeld brengen en achterhalen hoe jij jouw verhaal kan gaan vertellen en leven.
Belangrijk is dat je mij hierin vertrouwt en daarom starten we met een kennismakingsgesprek. Is er een ‘klik’ dan gaan we samen op reis.

Je gaat met een eigen werkboek aan de slag om jouw verhaal, inzichten, gedachten en gevoelens op te schrijven. Dit werkboek dient ook als eindverslag van het traject en is van jou.

Eerst kennismaken

Een consult als kennismakingsgesprek

8 stappen

Elke week een stap

aandacht voor

jouw verhaal

ruimte voor

jouw gedachten

tijd voor

jezelf

inspiratie voor

jouw stappen

Informatie

Hoe ga ik te werk?

Tijd en plaats

Elke week hebben we een gesprek bij mij in Voorburg op di/do/vrij ochtend om 10 uur. Deze duurt 90 minuten.

Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek dat vergelijkbaar is met een Tarot consult. Jij mag hiermee bepalen of je mij als coach wil of niet. Wanneer je het gehele coachingstraject bij mij wil volgen ontvang je de bijbehorende factuur. Is er bij of na het consult toch geen klik, dan wordt alleen het consult, 95 euro, in rekening gebracht.

Naast Tarot pas ik als gecertificeerd coach ook andere methodes toe tijdens het traject.

Beroepscode

Voor al mijn consulten en coachingsgesprekken houd ik mij aan een beroepscode die ik heb opgesteld aan de hand van de beroepscode voor Tarotisten en mijn eigen normen en waarden.
Je kunt de code hier lezen.

Reviews

Wat anderen vertellen

Ik vond het coaching traject erg leerzaam en nog immer denk ik veel terug aan hetgeen ik geleerd heb! Een spiegel voorgehouden krijgen van een vreemde was mij vreemd maar het bleek van grote waarde
Danny, coachee
De coaching die ik van Imke heb gekregen heeft me geholpen om mezelf nog bewuster te zijn van mijn krachten, valkuilen en drijfveren. Ik voelde vanaf het eerste contact een enorme klik en hoewel ik niets wist van tarot, wist zij met haar aanpak woorden, beelden en connecties los te maken waarvan ik niet wist dat ze er waren. Dit alles in een hele fijne en veilige sfeer.
Nina, coachee
Imke is als coach onwijs verfrissend en energiek. De sessie hebben mij geholpen om de chaos in mijn hoofd aan te pakken. En dit alles heeft zich uiteindelijk vertaalt in mooie positieve ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen. Ik ben haar daar erg dankbaar voor.
Kim, coachee
Ik wil graag een kennismakingsgesprek