Zin in een kopje Tarot Thee?

Heb jij een vraag waar je met je hoofd geen antwoord op kunt vinden? Wil je meer inzicht in leven, liefde of werk? Een consult van IMYY Tarot geeft beeld bij jouw verhaal.
Je kunt kiezen tussen live gesprek of een consult via email. Tarot Thee live kost 95 euro. Een consult via email kost 75 euro.
Scroll naar beneden voor een beknopte omschrijving van wat je tijdens een consult van IMYY Tarot mag verwachten.
Ik wil een live consult
Ik wil een email consult
Omschrijving

Wat is een Tarot Consult

Een Tarot consult helpt om antwoorden of inzichten te krijgen door, aan de hand van een vraag, kaarten in een toepasselijk patroon te plaatsen en te duiden.

Door met de kaarten de situatie in beeld te krijgen wordt deze concreet en is het mogelijk een volgende stap te bepalen..

Je ontvangt een paar dagen na het consult een volledig verslag inclusief de afbeeldingen van de getrokken kaarten.

Live

Op di/do/vrij ochtend 10 uur

E-mail

Binnen 3 dagen een reactie

aandacht voor

jouw verhaal

ruimte voor

jouw gedachten

tijd voor

jezelf

inspiratie voor

jouw stappen

Informatie

Hoe ga ik te werk?

Tijd en plaats

Een live consult vindt plaats bij mij in Voorburg op di/do/vrij ochtend om 10 uur en duurt 90 minuten.

Werkwijze

Een Tarot Thee is een gesprek en geen monoloog. Samen bepalen we de vraag, trekken we de kaarten en vormen we het verhaal en het antwoord. Ik ben een coachend tarotist, dus ik gebruik de kaarten niet voor toekomstvoorspellingen. Wel zorg ik er voor dat jij met meer inzicht en concrete vervolgstappen de deur uit gaat.

Bij een emailconsult kun je achteraf eenmalig vragen stellen ter verduidelijking.

Beroepscode

Voor al mijn consulten en coachingsgesprekken houd ik mij aan een beroepscode die ik heb opgesteld aan de hand van de beroepscode voor Tarotisten en mijn eigen normen en waarden.
Je kunt de code hier lezen.

Reviews

Wat anderen vertellen

Ik waardeer de inzichten en bevestiging die de Tarot consulten geven en de manier waarop Imke de legging doet. Het is iedere keer weer heel treffend.

Karin, Tarot Thee live

Imke luistert goed en helpt je op weg en ze leeft met je mee. Bij het Keltisch Kruis was de reactie van Imke op de laatste kaart geweldig. Alsof we beiden de jackpot hadden gewonnen. Zo leuk!

Gretha, Tarot Thee live

You completely answered my question. This was so thorough and beautifully done. Thank you you completely gave me the information and insight needed to take action and move forward. I most valued the time and dedication to doing this! I felt very in tune with the messages received. Thank you so much! The reading gave me a lot of insight into my situation, was extremely helpful to me and provided a lot of value!

Erin, Tarot Thee email
Ik wil live ontdekken wat Tarot voor mij kan doen!
Ik wil via email ontdekken wat Tarot voor mij kan doen!