Jouw Tarotverhaal, vertel het!

Workshop Jouw verhaal over Tarot door Ernst Weerstra

Wat is jouw persoonlijke verhaal over Tarot? Wat betekent Tarot voor jou?”
Uitnodiging: Neem een persoonlijke ervaring over jouw passie voor Tarot mee!

Ken je dat? Dat je wordt gevraagd wat je doet en dat het bij jouw antwoord (Ik ben Tarotiste of ik werk met Tarot) stil valt. Of dat je wordt gevraagd wat een Tarotiste of Tarot nu eigenlijk is en je merkt dat het antwoorden niet lekker gaat, want het betekent nu eenmaal zó veel. Eigenlijk zou het heel prettig zijn om je verhaal klaar te hebben. En het zou dan nog prettiger zijn als je dat verhaal zó kunt overbrengen dat er geen stilte meer valt, maar een enthousiast gesprek ontstaat. Ernst Weerstra gaat jou, met zijn workshop Jouw verhaal over Tarot, daarmee helpen.

Ernst geeft al jaren met veel plezier workshops Verhalen vertellen en Spreken in het openbaar voor scholen, Bibliotheken en organisaties. In mijn workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier leren vinden om ontspannen, beeldend, helder en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.

In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werkt hij aan het authentiek en beeldend vertellen, in contact met jezelf én in contact met het publiek.

In september, april en juni zijn deze workshops op open inschrijving bij Het Verteltheater. Daarnaast geeft hij individuele coaching aan vertellers en de dagworkshop Authentiek Vertellen bij de Vertelacademie. Voor Zelfbewust Academy faciliteerde hij de Inspiratie workshops Leven vanuit mijn verlangens, en Je levensverhaal herschrijven.

Ernst is impresario en artistiek leider van Theaterbureau Het Verteltheater®, een bedrijf gespecialiseerd in Verteltheater-voorstellingen, waarin we het publiek meenemen in een prachtig verhaal, dat op een theatrale en beeldende manier verteld wordt. De voorstellingen zijn vaak gebaseerd op jeugdboeken, historisch gebeurtenissen, actuele thema’s of op oude volksverhalen.

Het Verteltheater biedt al 25 jaar hoge kwaliteit vertellers en verteltheater-gezelschappen voor theater, cultuureducatie, schoolvoorstelling, bibliotheek, festival, congres of evenement.

Het Verteltheater werkt voor 25 vertellers met meer dan 130 voorstellingen en verhalen voor volwassenen en kinderen. Jaarlijks spelen zij 750 voorstellingen op scholen, bibliotheken, in theaters en op festivals, en bereiken wij zo’n 75.000 mensen publiek.