Leer de Tarot Taal

Vertel jouw verhaal (en dat van anderen) met de Tarot.

 • Meer Magie & Plezier in je leven.
 • Direct versterking van jouw intuïtie.
 • Een mooie taal om jouw verhaal in beeld te brengen.
Lijkt me heerlijk! Dat wil ik wel!

Tarot is een bron van magie en plezier

Toen ik voor het eerst kennis maakte met de Tarot was het een gevoel van thuiskomen. Na bijna 10 jaar ervaring als Tarotiste kan ik meer concreet aangeven wat dit terugkeren heeft betekent. Werken met de Tarot biedt jou…

… een sterkere intuïtie

… een groter zelfvertrouwen

… een authentieke wijze van uiten

… meer magische momenten

Moet ik dan ál die kaarten leren?

Nee, tenminste niet voor deze cursus.

Ik geloof dat de Tarot symbolen een generieke en een voor ieder mens persoonlijke betekenis hebben. om de Tarot te gebruiken volstaat het om gebruik te maken van je persoonlijke betekenis oftewel jouw intuïtie.

In de cursus ‘Leer de Tarot Taal’ begeleid ik jou in het leren interpreteren van de kaarten en het leren vertrouwen op jouw intuïtie. Je gaat aan de slag in een werkboek met veel ruimte voor jouw eigen inzichten en ervaringen. Aan het einde van de cursus is dit jouw naslagwerk voor na deze cursus.

Sterkere intuïtie zonder het stampen van feitjes? Vertel me meer!
Hoe leer ik de Tarottaal?

Met Tarotkaarten!

Grapje! Maar ja, je hebt Tarotkaarten nodig voor deze cursus en deze mag je jezelf cadeau doen. Verder bestaat de cursus uit 6 stappen:

 1. Kennismaken met de Tarot
 2. Universele & individuele betekenis
 3. De seizoenen
 4. Het verhaal vertellen
 5. Persoonlijkheden
 6. Tarot lezen voor jezelf & anderen
 7. Obstakels
 8. De meesterproef
Schrijf je nu in en ontvang gratis mijn kies-jouw-deck-checklist!
Maar ik heb geen paranormale gaven

Ik ook niet!

Intuïtief zijn is niet hetzelfde als paranormaal. Mary K Greer omschrijft dit als volgt: Intuïtie maakt gebruik van alle informatiebronnen om ons heen en creëert daar wijsheid uit. Paranormale gaven hebben géén externe bron en vormen dus een weten zonder aanwijsbare aanleiding.

Er zijn tarotisten met en zonder paranormale gaven. Iedereen heeft echter intuïtie. Tarot zorgt er voor dat je beter je intuïtie kunt horen en kunt kiezen om er naar te luisteren.

Ja! Ik wil een grotere connectie met mijn eigen wijsheid!
Ik weet niet of ik genoeg tijd heb

Met de online versie kun je jouw eigen tijd maken

Ik ben ook een werkende moeder van twee jonge kinderen, met een eigen bedrijf, die ook tijd wil hebben voor sport en gezellige avondjes met vrienden en manlief. Dus tijd, ja ik snap je. Daarom heb ik naast de klassikale cursus met vaste tijden en locatie, ook een online versie gecreëerd. Deze kun je met één druk op de knop starten en vervolgens bepaal je zelf hoe lang je over een les doet en wanneer je klaar bent voor de volgende. Gun jezelf jouw Tarottijd.

Ja! Ik wil die Tarottijd voor mezelf!

Een IMYY Tarot Studie biedt

Bij elke stap ontvang je, een werkboek met theorie en oefeningen om de stof eigen te maken én de werkboeken, die uiteindelijke jouw persoonlijke naslagwerken gaan worden. Zowel Klassikaal als Online sta ik voor persoonlijke begeleiding en beantwoord ik elke vraag.

Naast mijn begeleiding word je bij inschrijven uitgenodigd lid te worden van de IMYY Tarot Studie community waar je jouw klasgenoten en andere cursisten kunt treffen en elkaar kunt inspireren en steunen. Ook ontvang je regelmatig mijn Tarot Gedachten voor nog meer inspiratie rondom de kaarten.

En dan heb ik het nog niet gehad over de vele extra Tarot hebbedingen als Tarotpatronen, Checklists, Stappenplannen, Meditaties en meer.

lesmateriaal

mooi & kwaliteit

community

steun & inspiratie

begeleiding

online & klassikaal

extra’s

handig & genieten

Wat studiegenoten vertellen

Ik vind dat Imke helder uitlegt, heel goed weet hoe zij er zelf over denkt, maar ruimte laat voor een ander en zijn mening.

Desiree, Tarot Studie online

Leer de Tarot Taal

Door het leren van de Tarottaal open je een bron van intuïtieve, innerlijke wijsheid, waardoor je met meer zelfvertrouwen in het leven kan staan, en zelfverzekerd jouw verhaal en dat van anderen kunt vertellen.

En ik geef je met deze Tarot Studie de ruimte en begeleiding om die wijsheid te ontdekken. Klassikaal en online.

Schrijf je nu in!

Tarot Studie Leer de Tarot Taal gaat 1 februari 2021 van start. Reserveer nu jouw plek voor de klassikale of online versie!

ja, ik wil tarot leren !