Wat ik doe

IMYY heeft twee doelen. Magie en plezier terug brengen waar deze kwijt is geraakt en Tarot meer in het licht brengen.
Magie en Plezier
Bij IMYY kun je terecht voor een tarotconsult. Ik noem dit een Tarot Thee, omdat we dan vooral bij elkaar komen om ontspannen kennis te maken met de Tarot. Soms gebeurt het dat in zo'n kennismaking er een diepgaander verhaal naar boven komt. Of je hebt al meteen een vraag, die een meer coachende aanpak vereist. Dan kun je bij mij terecht als Tarot Coach.
Tarot voor iedereen
Ik zou graag zien dat Tarot meer uit de obscuriteit en in het licht komt te staan. Daarom ben ik in te huren voor festivals en feesten als Helen Home, mijn steampunk alterego. Om dezelfde reden heb ik ook het Tarot Kado ontwikkeld. Een verjaardagskaart met de Tarotkaart voor het komende levensjaar. Hiernaast onderzoek ik de Tarotkaarten door deze te verbinden met de cycli van de natuur of door de kaarten symbool voor symbool af te pellen. Deze Tarot Thoughts vind je op facebook.