Jouw eigen wijsheid

Alles heeft een verhaal dat het bijzonder maakt

en ik geloof dat, door dit verhaal te leren kennen, je meer bewust met de verschillende aspecten van je leven om kunt gaan.

En dat je daardoor meer vanuit jouw eigen verhaal en jouw eigen wijsheid in het leven zult staan.

Lees meer…

Ik ben Imke Gaiser Verhaeren

Net als jij speel ik veel verschillende rollen in veel verschillende verhalen. En, misschien wel net als jij, was ik mij lange tijd niet bewust van mijn eigen verhaal. Ik wist alleen dat er iets miste in mijn leven en merkte dat dat leidde tot chagrijn en ontevredenheid in al die andere verhalen.

Door de tarot- en coachingsopleidingen die ik heb gevolgd ben ik steeds dichter bij mijn eigen verhaal gekomen dat uiteindelijk heeft geleidt tot het werkelijk leven van mijn eigen leven.

En dat gun ik jou ook.

Ik ben Dochter van Cees en Madeleine

Ik ben de Zus van Harald en Jørgen

Ik ben de Vrouw van George en Moeder van Arthur en Robin

Ik ben Tarotiste, Docente en Coach

Dit is mijn verhaal

In 2012 ben ik Tarot gaan leren lezen. Tot dat moment…

Als Immie stond ik midden in het leven met een grote groep vriendinnen waar ik zelf graag het middelpunt van vormde. Ik had ook een sterke voorliefde voor sprookjes en magie. Kunnen toveren leek me geweldig en ik probeerde toverspreuken of gebaren uit waarover ik las in mijn boeken, hopende dat ik zou ontdekken dat ik ook zo bijzonder was als de figuren in de verhalen.

Ik kan niet precies de aanleiding aangeven, maar

langzaam trok ik mij terug uit de hoofdrol

en steeds meer speelde ik de rol waarvan ik dacht dat die van mij verwacht werd.
Geen meisje-meisje en geen deel van kliekjes, want dat was niet stoer.
Dansen was mijn leven en moest dus ook wel mijn toekomst zijn, maar het bleek echter niet mijn wereld. Dus ging ik, het voor mij meest tegenovergestelde, Facility Management studeren.

Steeds meer van mijn pad af

Als student leefde ik in
extremen

Ik speelde huisvrouw en was tegelijkertijd feeststudent. Dat meisje van toen zag je alleen terug in de boekenkast. Toen stierf mijn broer Harald en was ik niets meer.

Na die diepgang eindigde ik een relatie en begon een nieuwe, voltooide mijn opleiding en ging werken bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.
Ik nam aan dat door verstandig te doen, ik vanzelf weer als bijzonder gezien zou worden.

In mijn pursuit of Specialness ging ik mijn Master halen

Ik wilde zo graag erkenning

Tegelijkertijd trouwde ik en werd ik zwanger. De geboorte van mijn oudste viel samen met de verdediging van mijn scriptie. Gekkigheid!

En ik besloot, eindelijk, iets te doen wat ik zelf wilde. Ik startte de Tarotopleiding bij Els Maasson. Tarot bracht mij direct terug bij dat meisje van toen, heerlijk! En dat maakte mijn leven een dubbelleven.

Aan de ene kant wilde ik bijzonder gevonden worden, aan de andere kant was ik bang voor het oordeel van anderen op mijn Tarotkant.

Het dubbelleven ging steeds meer schuren

Totdat ik niet meer kon

Hoe meer ik werkte met de Tarot, hoe meer het ging schuren met mijn werk en thuis. Tot ik me er niet meer toe kon brengen om naar mijn werk te gaan. Alsof Immie ineens wakker was geworden en schreeuwde, zoals alleen vijf-jarigen dat kunnen,
“Ik wil niet meer!”

Ik kreeg de stempel ‘overspannen’ en kwam thuis te zitten. Diezelfde week vroeg mijn docente Tarot of ik haar cursussen wilde overnemen, omdat zij een ander pad nam. Ik zei zonder twijfelen ja.

En zo bevond ik mij weer op mijn pad en

ik kon eindelijk mijn
verhaal gaan leven

Dat ging niet zonder slag of stoot, want zomaar oude rollen loslaten om iets nieuws te beginnen bracht in en om mij heen nogal wat teweeg. Maar ik had mijn pad, mijn verhaal weer en kon nu niet anders meer.

Eens omschreef ik IMYY als de volwassen versie van Immie en gaf ik aan als doel te hebben die IMYY te worden. Door mijn verhaal te leven kom ik elke dag dichter bij dat doel.

Met de Tarot help ik jou om beeld bij jouw verhaal te krijgen

Het is mijn missie om
hoog opgeleide, werkende moeders, zoals jij en ik,
te helpen hun eigen verhaal te ontdekken en te leven,
opdat zij zich weer bijzonder kunnen voelen en kunnen zien hoe waardevol hun leven is.

Wat anderen vertellen over mij

De coaching die ik van Imke heb gekregen heeft me geholpen om mezelf nog bewuster te zijn van mijn krachten, valkuilen en drijfveren. Ik voelde vanaf het eerste contact een enorme klik en hoewel ik niets wist van tarot, wist zij met haar aanpak woorden, beelden en connecties
los te maken waarvan ik niet wist dat ze er waren. Dit alles in een hele fijne en veilige sfeer.

Nina, coachee