Tarot Coach

Geeft beeld aan jouw verhaal

Ontdek jouw verháál

Vertel jóuw verhaal

Lééf jouw verhaal

Ja, het is tijd mijn eigen verhaal te leven.

Tarot als Coach

De tarotkaarten samen vertellen het verhaal van het leven. Wanneer speciaal geselecteerd vertellen ze jouw verhaal. Door met de afbeeldingen van de Tarot jouw verhaal in beeld te brengen wordt duidelijk wat goed gaat en waar verandering nodig is. Daarbij geven de beelden je concrete handvatten om je vervolgstappen te bepalen.
Met Tarot Coach ontdek je niet alleen waar verandering nodig is, maar ga je die verandering ook uitvoeren. Opdat jij jóuw verhaal kan gaan leven.

Ontdek jouw kunnen

Ontdek jouw passie

Ontdek jouw drijfveren

Ontdek jouw verhaal

Hoe ziet een traject eruit?

We ontdekken jouw verhaal in 8 stappen

Vanaf de eerste kennismaking maken we wekelijks een stap in het ontdekken, het gaan vertellen en uiteindelijk natuurlijk het gaan leven van jouw verhaal.

Met de kaarten brengen we de verschillende aspecten van je leven in beeld. We onderzoeken waar de symboliek van de kaarten resoneert en waar je vast loopt en waarom. We kijken welke rode draad er door je leven loopt en welke beelden hierbij horen. En we onderzoeken wat er moet gebeuren om die beelden te realiseren.

We ontdekken je verhaal, samen, stap voor stap.
En dat allemaal met alleen Tarot?

Dat zou kunnen…

…maar nee, ik gebruik niet alleen Tarot tijdens het coachingstraject. Iedereen heeft een eigen verhaal en een eigen wijsheid en een eigen pad om deze te ontdekken.
Ik gebruik de Tarot met name om beeld te geven aan jouw vraagstuk en te komen tot intuïtieve antwoorden. Hiernaast maak ik gebruik van diverse coachings- en NLP-technieken. Toegepast op jouw vraagstuk en persoonlijkheid.

Vraag een kennismakingsgesprek aan.
Wat als ik niet zo bekend ben met Tarot of coaching?

Probeer het uit

Het traject begint met een Tarotconsult waarin we jouw vraagstuk in beeld brengen. Het is het eerste gesprek van de acht gesprekken die we gaan hebben. Het is een kennismaking. Je maakt kennis met mij, met hoe ik werk en met Tarot en hoe de kaarten werken. En ik maak kennis met jou.

In dit gesprek bepalen we allebei of er een ‘klik’ is en of het een goed idee is om samen jouw verhaal te gaan ontdekken.

Ja, ik ga graag een kennismaking aan.
En na die 8 stappen?

Dan heb je een boek met jouw verhaal

Vanaf het begin krijg je een werkboek mee waar je al je stappen, gedachten en inzichten tijdens de gesprekken en er tussendoor kunt noteren. Aan het einde heb je een boek met jouw verhaal. Zodat je jouw verhaal kunt vertellen en leven. En zodat, wanneer je het even niet meer weet, je het altijd terug kunt lezen.

Ja, ik wil mijn verhaal ontdekken.

Herken je dit?

Je hebt alles wat je wilde en toch voel je je niet gelukkig. Het liedje “is dit alles” van DoeMaar raakt een gevoelige snaar. Je hebt leuk werk en lieve collega’s en toch voel je ongemotiveerd om aan de slag te gaan. Je kijkt in de spiegel en herkent die vrouw niet meer. Je bent op zoek naar iets
anders, maar hebt geen idee wat. Je bent al eeuwen op zoek en wilt nu wel eens uitgezocht zijn.

Dan is het tijd om te kijken naar het verhaal dat je leeft. Want is het nog steeds jouw verhaal?

aandacht voor

jouw verhaal

ruimte voor

jouw gedachten

tijd voor

jezelf

inspiratie voor

jouw stappen

Wat anderen vertellen

Imke is als coach onwijs verfrissend en energiek. De sessies hebben mij geholpen om de chaos in mijn hoofd aan te pakken. En dit alles heeft zich uiteindelijk vertaalt in mooie positieve ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen. Ik ben haar daar erg dankbaar voor.

Kim

Leef jouw verhaal

Uit eigen ervaring weet ik hoe vermoeiend het is niet je eigen verhaal te leven. Uit eigen ervaring weet ik ook hoe magisch het is dat wel te kunnen.
En het is geen kwestie van de juiste tijd of genoeg geld hebben. Het is een kwestie van ontdekken wat jouw verhaal is, kunnen vertellen wat jouw verhaal is en uiteindelijk jouw verhaal te gaan leven.

Als Tarot coach begeleid ik je in 8 stappen naar jouw verhaal.

Vraag een gesprek aan!

Maak vrijblijvend kennis met Imke en ontdek wat Tarot voor jou kan doen.

Ja, ik wil mijn verhaal ontdekken!