Tarot Coach

Ontdek jouw eigen wijsheid

Soms zit het niet mee. Je voelt je alsof je in cirkels loopt of juist vast zit. Of misschien zoek je al je hele leven naar dat ene speciale iets wat jou jij maakt zonder het gevoel te hebben ook maar een beetje in de buurt te komen. Wat willen we dan graag een toverstokje om alles weer goed te maken, maar magie en plezier lijken dan heel ver weg.

Op zo'n moment kunnen we best wat hulp gebruiken, zoals bijvoorbeeld een coach. Coaching is het begeleiden van mensen wanneer zij vastzitten in een vraagstuk of patroon. Coach en coachee gaan samen aan de slag met diverse methoden om inzicht te verkrijgen in de probleemstelling en vervolgens een beweging voorwaarts te kunnen maken.  

Bij IMYY wordt een coachingstraject aangeboden aan de hand van Tarot. Door gebruik te maken van de Tarot kan het makkelijker zijn om over jouw vraag of probleem te praten. De focus is namelijk eerst met name op de kaarten en gaat dan geleidelijk aan naar jou en jouw vraag. Ook kunnen de afbeeldingen helpen iets uit te drukken wat moeilijk onder woorden te brengen is. Al spelende met de kaarten ontdekken we samen de vraag achter de vraag en de mogelijke stappen naar een antwoord. Spelen met kaarten, dat klinkt al als wat meer plezier 🙂 maar de magie komt wanneer je tijdens het traject ontdekt dat de antwoorden en wijsheid die je zocht altijd in je hebben gezeten. Een prachtig moment.

Een coachingstraject van IMYY ziet er als volgt uit:

sessie 1 - kennismaking

sessie 2 - verscherpen van de vraagstelling

sessie 3 - in kaart brengen van de context (achtergrond, aanleiding, omgeving)

sessie 4 tot en met 6 - samen aan de slag om jouw wijsheid te ontdekken

sessie 7 - terug en vooruitkijken

Het IMYY coachingstraject kost € 350 inclusief BTW. Sessie 1 is een zogenoemd 'klik'gesprek en dus vrijblijvend. Mocht je na deze sessie toch liever met een andere coach aan de slag gaan, dan betaal je alleen de kosten voor een enkel consult te weten € 25 inclusief BTW. Sessies duren 1 tot 1,5 uur. Na ongeveer 3 maanden neem ik nogmaals contact met je op voor een duurzaamheidscheck. Mocht hierbij blijken dat je behoefte hebt aan een vervolgsessie dan krijg je deze kosteloos. 

Ik ben een gecertificeerd e-coach. Dit betekent dat ik sessies 2 tot en met 6 ook via email met jou kan houden. Sessies 1 en 7 zijn altijd face-to-face. E-coaching heeft het voordeel dat je op elk gewenst tijdstip de sessie kan houden op elke gewenste locatie. Een e-coachingtraject kost € 250 inclusief BTW. De kosten zijn lager omdat er geen locatie en/of reiskosten gemaakt worden.

Ben je geïnteresseerd in IMYY als coach? Neem dan contact op met onderstaand formulier. 

    Beveiligingscode

    captcha

    Neem bovenstaande beveiligingscode over in onderstaande veld: