Tarot Kado

Een Tarot Kado is misschien wel de meest persoonlijke kaart die je iemand kunt sturen. Gebaseerd op een verjaardagsdatum, jubileum of naam bereken ik de daarbij behorende Grote Arcanakaart. Met een Tarot Kado ontvang je dan ook een kaart dat, in het geval van een datum, het thema voor de komende periode of, in het geval van een naam, een levensthema biedt.

 

In de binnenkant van deze kadokaart vindt je naast de afbeelding van jouw Grote Arcana, een beschrijving van de tarotkaart met de bijbehorende vraagstukken. Om de kaart nog een tandje persoonlijker te maken bepaal ik de kleur van het Tarot Kado aan de hand van jouw naam. Ook de beschrijving van jouw naamskleur vind je terug aan de binnenkant van het Kado.

 

Ben je nieuwsgierig naar Tarot, op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau of misschien wel allebei? Vraag dan hieronder een Tarot Kado aan en ontdek welke wijsheid één tarotkaart jou al kan bieden.

 

Een Tarot Kado kost € 5,95. Bij ontvangst van een aanvraag verstuur ik aan jou een bevestiging van de opdracht en factuur. Na ontvangst van betaling wordt de Tarot Kado verzonden aan jou of degene die je als ontvanger hebt op gegeven.

    Beveiligingscode

    captcha

    Neem bovenstaande beveiligingscode over in onderstaande veld: