Tarot met Waarheid & Intuïtie

Leer de verhalen van de Tarot in de Herstelde Orde

 • Met 80 kaarten het levensverhaal in beeld.
 • Tarot voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Makkelijker connecties leggen tussen de kaarten.
Ja, ik ben nieuwsgierig naar dit deck!

Tarot in de Herstelde Orde

Mijn eerste Tarot opleiding was bij Els Maasson en betrof de Tarot in de Herstelde Orde. Wat me toen aansprak waren de twee extra kaarten Waarheid en Intuïtie. Tegenwoordig bezit ik en gebruik ik ook andere decks. Maar in mijn consulten en coaching grijp ik toch steeds naar dat eerste deck kaarten met die 80 kaarten, omdat die twee extra kaarten zorgen voor…

… een gelijke spiegel voor het mannelijke en het vrouwelijke

… een samenwerking tussen de kaarten

… een mooie aansluiting op persoonlijke ontwikkeling

… een duidelijke verbeelding van het levensverhaal

Moet ik dan ál die kaarten leren?

Ja, in deze cursus leer je alle 80 kaarten.

Maar wees gerust, we doen het stap voor stap en aan de hand van de verhalen die de kaarten vertellen. Door eerst het verhaal te leren wat de kaarten gezamenlijk vertellen, is het eenvoudiger de enkele kaart op de juiste plek in het verhaal te plaatsen en zo te onthouden over welk thema deze kaart spreekt.

In de cursus ‘Tarot met Waarheid en Intuïtie’ leer ik je de verhalen die de kaarten apart en gezamenlijk vertellen. Met die verhalen en de verbinding tussen de kaarten wordt het leren van de kaarten meer het ontdekken van een sprookjesboek in plaats van het stampen van feiten.

Ja, ik wil de verhalen in de Tarot ontdekken!
Hoe leer ik Tarot met Waarheid & Intuïtie

Boek voor boek, kaart voor kaart.

Stap voor stap, van groot naar klein, leer je de verhalen van de Herstelde orde. Dat doen we in 8 stappen:

 1. De geschiedenis van Tarot en de Herstelde Orde
 2. Tarot en de levenscyclus, Grote Arcana
 3. De yin in Tarot, Kleine Arcana
 4. De yang in Tarot, Kleine Arcana
 5. De Tarot persoonlijkheden, Koninklijke Arcana
 6. Hoe de kaarten samenwerken
 7. Het toepassen van Tarot in de Herstelde Orde
 8. De Meesterproef
Schrijf je nu in en ontvang gratis mijn spiekboekje voor dit deck!
Ik weet niet of ik genoeg tijd heb.

Met de online versie kun je jouw eigen tijd maken.

Ik ben ook een werkende moeder van twee jonge kinderen, met een eigen bedrijf, die ook tijd wil hebben voor sport en gezellige avondjes met vrienden en manlief. Dus tijd, ja ik snap je. Daarom heb ik een online studie gecreëerd. Deze kun je met één druk op de knop starten en vervolgens bepaal je zelf hoe lang je over een les doet en wanneer je klaar bent voor de volgende. Gun jezelf jouw Tarottijd.

Ja! Ik wil die Tarottijd voor mezelf!

Een IMYY Tarot Studie biedt

Bij elke stap ontvang je, een werkboek met theorie en oefeningen om de stof eigen te maken én de werkboeken, die uiteindelijke jouw persoonlijke naslagwerken gaan worden. Zowel Klassikaal als Online sta ik voor persoonlijke begeleiding en beantwoord ik elke vraag.

Naast mijn begeleiding word je bij inschrijven uitgenodigd lid te worden van de IMYY Tarot Studie community waar je jouw klasgenoten en andere cursisten kunt treffen en elkaar kunt inspireren en steunen. Ook ontvang je regelmatig mijn Tarot Gedachten voor nog meer inspiratie rondom de kaarten.

En dan heb ik het nog niet gehad over de vele extra Tarot hebbedingen als Tarotpatronen, Checklists, Stappenplannen, Meditaties en meer.

lesmateriaal

mooi & kwaliteit

community

steun & inspiratie

begeleiding

online & klassikaal

extra’s

handig & genieten

Wat studiegenoten vertellen

Ik vind dat Imke helder uitlegt, heel goed weet hoe zij er zelf over denkt, maar ruimte laat voor een ander en zijn mening.

Desiree, Tarot Studie online

Leer Tarot met Waarheid & Intuïtie

Door het leren van Tarot met Waarheid & Intuïtie, leer je een deck dat prachtig aansluit op de seizoenen van het leven en daardoor tegelijkertijd een persoonlijke ontwikkeling teweeg brengt.

En ik geef je met deze Tarot Studie de ruimte en begeleiding om dit deck en daarmee jezelf te ontdekken. Klassikaal en online.

Schrijf je nu in!

21 maart 2021 gaat de nieuwe reeks Tarot Studie Tarot met Waarheid & Intuïtie van start.

Reserveer nu je plek!

Ja, ik wil tarot met waarheid & intuïtie!