Tarot Thee

Het leukste moment in een tarotlegging…

…vind ik, is het gesprek. Het liefst met een grote mok thee.

We hebben allemaal wel eens een vraag, een dilemma, een situatie die we niet zonder hulp kunnen beantwoorden. Of wellicht weten we het antwoord wel, maar zou het wel héél fijn zijn om dat nog even bevestigd te zien. Een Tarot consult kan je helpen bij het verkrijgen van dat inzicht of die erkenning. Elk consult weer zie ik dat precies die kaarten naar boven komen om de vraagsteller te beantwoorden of een innerlijk weten te bevestigen. Het is de werking van synchronisatie, het samenvallen van gebeurtenissen waardoor ze betekenis krijgen. Bij een Tarot Thee breken we het ijs met het bespreken van jouw vraag. Aan de hand daarvan bepaal ik welk leggingspatroon we het beste kunnen gebruiken. Jij schudt de kaarten en bepaalt daarmee welke kaarten we in de legging gaan gebruiken en dan gaan we aan de slag. Eerst vertel ik per kaart de algemene betekenis en wanneer ze allemaal zichtbaar zijn kijken we naar het hele verhaal.

En met dat verhaal beantwoorden we jouw vraag. Ik spreek over “we”, want een Tarot Thee is een samenwerking. Met mijn intuïtie kan ik jouw gids zijn in de symbolenwereld van de Tarot en jij bent mijn gids in jouw gedachten en gevoelens. Dat is ons gesprek, mijn favoriete deel van het consult. Onze gezamenlijke verkenning van de kaarten en ontdekking van de antwoorden, van jouw eigen wijsheid die door de kaarten zichtbaar is gemaakt.

Een Tarot Thee duurt ongeveer 1 uur en kost € 47,50 inclusief BTW. Heb jij ook een vraag? Ben je aan het twijfelen en wil je het nu wel eens zeker weten? Of ben je simpelweg nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gesprek aan met onderstaand formulier.

    Beveiligingscode

    captcha

    Neem bovenstaande beveiligingscode over in onderstaande veld: