Tarot Thee

Een diepgaand gesprek met Tarot en thee

  • Krijg meer inzicht in jouw verhaal
  • Krijg antwoorden vanuit jouw intuïtie
  • Verlaat het gesprek
    met concrete vervolgstappen
Lijkt me heerlijk! Dat wil ik wel!

In gesprek met de Tarot

Met een Tarot consult breng je jouw verhaal van dit moment in beeld. Met dit beeld kun je vragen over verschillende aspecten in je leven beantwoorden. Maar bovenal is een consult met IMYY Tarot een goed gesprek. Een plek waar je jouw verhaal kwijt kunt en erkent wordt.
En waar je altijd met nieuwe energie en een volgende stap weer naar huis gaat.

Antwoorden op jouw vraag

Richting voor jouw vervolg

Inzichten in jouw situatie

Erkenning van jouw verhaal

Moet ik in Tarot geloven?

Nee, ik vraag alleen een open geest

Laten we beginnen met dat Tarot geen geloof is. Het is een middel om onbewuste wijsheden naar het bewuste te halen opdat we antwoorden en inzichten kunnen verkrijgen.
Wel vraag ik om een open geest. Je mag sceptisch zijn, je bent verplicht om vragen te stellen of opmerkingen te maken en je mag aangeven wanneer iets voor jouw gevoel niet klopt. Ik sta open voor jouw inbreng in het gesprek en vraag slechts dat jij open staat voor het mijne.

Ontdek het voor jezelf en vraag een consult aan.
Een gesprek is geen monoloog

We doen het samen

Een Tarot consult is een gesprek tussen jou, mij en de kaarten. Samen bepalen we de vraag, samen bepalen we de werkwijze en samen duiden we de kaarten.

Ik geloof dat iedereen een innerlijke wijsheid heeft. Ik spreek de mijne uit aan de hand van de Tarot en ik nodig jou uit de jouwe uit te spreken in ons gesprek.

Wie weet wat je allemaal gaat ontdekken.

Vraag een consult aan en ontdek jouw wijsheid.
Reisafstand, tijd, corona of anders…

Ik kan niet naar Voorburg komen

Wat de reden ook mag zijn, soms is het niet mogelijk om mij live te ontmoeten voor een consult. Geen probleem. Ik bied jou graag een alternatief via email aan.
Na inschrijven neem ik contact met je op om de vraag duidelijk te krijgen en ga ik voor je aan de slag. Binnen 3 dagen ontvang je van mij een email met jouw consult inclusief de getrokken kaarten. Daarna krijg je nog één e-mailwisseling de kans om vragen te stellen.

Fijn dat dit ook kan! Ik wil graag een e-mailreading.
Moet ik notities maken?

Je ontvangt van mij een volledig verslag

Ik vond het altijd vreselijk wanneer ik thuiskwam na een consult en dan de helft niet meer wist of geen wijs meer kwam uit mijn slordige aantekeningen.
Na jaren notulen schrijven weet ik inmiddels dat je niet kunt schrijven en een gesprek voeren tegelijkertijd. En ik wil tijdens het consult onze focus bij het gesprek.

Dus luister, stel vragen, verwonder en ontvang achteraf een verslag om rustig na te lezen.

Dat klinkt heerlijk. Ik wil graag een consult aanvragen.

Gun jezelf een Tarot Thee

Een Tarot consult is meer dan een vraag stellen en een antwoord krijgen. Het is jezelf een moment gunnen om éven uit de hectiek te stappen. Om van een afstand naar jouw leven of een
aspect daarvan te kijken en te ontdekken hoe jij je werkelijk voelt en wat je eigenlijk wilt.

aandacht voor

jouw verhaal

ruimte voor

jouw gedachten

tijd voor

jezelf

inspiratie voor

jouw stappen

Wat anderen vertellen

Beyond answering my question! She explained how she could relate and understand my situation. She completely gave me the information and insight needed to take action and move forward. What I most valued or appreciated about this reading is the number of cards she pulled and the beautiful arrow spread. The description of
each card and a summary at the end. She made me feel connected and happy.

Sarah, Miami VS

Ontdek jouw verhaal

Mijn missie is dat een Tarot Thee meer is dan een consult. Ik wil dat je niet alleen de deur uit loopt met een antwoord of inzicht, maar ook met een positief gevoel, met meer energie en met een concreet idee van wat de volgende stap in jouw verhaal wordt.

Stel jouw vraag!

En krijg in een live gesprek of via e-mail beeld bij jouw verhaal.

Ja, ik wil een kopje tarot thee!