Volle maan legging IMYY

Als de aarde precies tussen de maan en de zon in staat, zie je vollemaan. In deze fase toont het leven zich in alle glorie; Zoals de stralen van de regenboog: al jouw talenten, passies, idealen en dromen komen nu helder en transparant naar buiten. Vollemaan is het moment om je podium te pakken en zichtbaar te durven zijn. Je bent precies goed zoals je bent. Vollemaan vertegenwoordigt jezelf durven zijn in alle glorie. – Caroline Groeneveld, 13 manen –

Hierbij een leggingspatroon om je te helpen bij het pakken van je podium.

kaart 1: Het grootste struikelblok op het pad naar jouw harts-verlangen
kaart 2: De energie die ik nodig heb om dit struikelblok te overkomen
kaart 3: De eerste stap die ik kan nemen richting mijn droom
kaart 4: Wat houdt mij gemotiveerd tijdens het volgen van mijn droom
kaart 5: Moeder Maan zegt…

Laat je mij weten wat het resultaat is? Liefs, Imke