Imke en IMYY

Wie is Imke?

Ik ben Imke Gaiser Verhaeren

Dochter van Cees en Madeleine, Zus van Harald en Jørgen, Vrouw van George en Moeder van Arthur en Robin. Maar dat zijn vooral de verschillende rollen die ik heb en niet zo zeer wie ik ben.

Ik ben een vrouw die gelooft in sprookjes en magie. De sprookjes die onze levens zijn en de magie van de kleine dingen. Momenten waarop we bijvoorbeeld de maskers van onze rollen afzetten en werkelijk met elkaar in gesprek gaan. De interactie die dan plaatsvindt, er is niets magischer dan dat. En ik zie en ervaar het bij elk Tarot Consult weer en dat is heerlijk.

Er is een moment in mijn leven geweest dat ik die interactie niet eens met mijzelf had. Dat ik de vrouw in de spiegel niet meer herkende. Dat Imke ver verwijderd was geraakt van hoe ze was begonnen. En mijn leven voelde weinig sprookjesachtig of magisch. Mijn naam leek het enige wat nog origineel was.

Al naar gelang de etymologische route betekent mijn naam Vlijtig of Groots. Ik voelde me toen geen van beide, maar herinnerde mij wel wanneer dat anders was. Namelijk als klein meisje, toen iedereen mij nog Immie noemde. En ik bedacht mij dat ik niet langer deze Imke wilde zijn, maar weer als die Immie wilde worden…

Ik weet nog dat ik in een tram zat met beslagen ramen, verlangend naar Immie en al doedelend op het raam schreef ik IMYY. “Hey! Dat kan ik ook uitspreken als I am wise!”. Ik had toen nog geen idee wat IMYY zou worden of waarvoor ik deze naam zou gaan gebruiken. Maar het voelde weer als écht iets van mijzelf. Als de volwassen versie van Immie waar ik naar toe kon groeien.

Nu, drie tarot opleidingen en een leergang coaching, veel soulsearching en blauwe plekken van vallen en opstaan verder, zijn ik en IMYY nader tot elkaar gegroeid. Als ik nu ergens energie in stop is het om IMYY te laten groeien en merk ik dat ik mee groei en dus ook energie in mijzelf steek. En ben ik een praktijk aan het neerzetten waar ik mensen kan helpen die zich nu op diezelfde plek bevinden als waar ik toen zat.

Wie is Imke?

Imke = IMYY

Wat is IMYY?

IMYY = Tarot en Magie, Natuur en Sprookjes en Inspiratie, een Kado voor een ander of voor jezelf